با همکاری انجمن‌های علمی- دانشجویی زیست‌شناسی: آشنایی با گرایش‌ها و آینده شغلی رشته‌های زیست‌شناسی و علوم پایه پزشکی

نشست آشنایی با گرایش‌ها و آینده شغلی رشته‌های زیست‌شناسی و علوم پایه پزشکی با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی زیست‌شناسی دانشگاه علم و فرهنگ و گروه آموزش علمی زانیس سه‌شنبه ۳۰آبان ماه در سالن دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد.

دکتر مجتبی محمدزاده وظیفه درباره رشته‌های میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی، مسیرهای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تحصیلات تکمیلی و حوزه‌های مختلف شغلی این دو رشته سخنرانی کرد.در ادامه، رومینا مرادی و ریحانه کارگر، از محققان پژوهشگاه رویان، درمورد استعداد درخشان تحصیلی، شرایط و ضوابط استفاده از آن و نکات مربوطه و همچنین مواردی در خصوص برنامه‌ریزی تحصیلی در دوران دانشجویی و هدف‌گذاری برای این دوران عنوان کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در ابتدای این مراسم، دکتر ناهید خسرونژاد، پژوهشگر حوزه زیست‌شناسی درمورد رشته‌های مختلف زیست‌شناسی اعم از ژنتیک، زیست‌شناسی سلولی و مولکولی، زیست‌شناسی جانوری و بیوشیمی و سایر حوزه‌های زیست‌شناسی نکاتی را مطرح و در ادامه به پرسش‌وپاسخ با دانشجویان پرداختند. همچنین نکاتی در مورد حوزه‌های شغلی و مهارتی هر رشته، مسیرهای تحصیلی در مقاطع ارشد و دکتری و مسیرهای ورود به هر رشته از طریق آزمون‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان شد.